Diensten

Ontwerp
U schetst het probleem, wij tekenen (voor) de oplossing. De eerste stap in elk traject is het bespreken van het probleem. RhineTech tekent vervolgens de oplossing uit, al dan niet gerelateerd aan de (pre)engineeringfase. Als u liever zelf ontwerptekeningen aanlevert dan kijken we graag kritisch mee, stellen waar nodig aanpassingen voor en gaan vervolgens aan de slag.

Engineering
Van het probleem via een ontwerp naar een maakbaar geheel. Bij engineering gieten we de oplossing in een vat. Materiaalkeuze, het berekenen van afmetingen en het bepalen van de benodigdheden horen bij deze fase, waarin wordt bepaald hoe de oplossing er precies uit komt te zien.

Constructie
Wij vervaardigen onder andere staalconstructies en machineframes. Dit is vaak een onderdeel van machinebouw, maar het kan ook om hele andere projecten gaan, zoals de draagconstructie van een brug of een constructie in een gebouw waar diverse machines aan hangen. Ook het Feestaardvarken heeft een constructie van RhineTech >>

Verspanend werk
Draaien, frezen, boren en brootsen; alle manieren om onderdelen van metaal of ander materiaal te verwijderen en de vorm bij te werken voeren wij uit.

Apparatenbouw
Een apparaat is een niet-bewegend geheel, zoals een vat of een opslagtank. Van klein tot groot, van gemakkelijk tot moeilijk, van staal tot aluminium: RhineTech maakt het of repareert het. Bekijk dit referentieproject >>

Prototypebouw
Een prototype is een model waarbij optredende krachten en de werking van onderdelen worden getest. Wij maken prototypes op verzoek van de klant en in geval van gecompliceerde vragen.

Machinebouw
Al wat beweegt, is een machine. Voor RhineTech is geen machine te groot (of juist te gedetailleerd) en geen klus te uitdagend.

Reparatie
Zowel eigen machines en apparaten als producten van derden, zowel kleine als grote klussen en zowel moeilijk als gemakkelijk: RhineTech repareert alles. Wij denken actief mee met de klant en zoeken naar het meest betaalbare, snelle en houdbare alternatief.

Revisie
Wij brengen bestaande machines voor u in nieuwstaat. Ook hiervoor geldt dat het niet uitmaakt of het onze eigen machine betreft, of die van een andere partij. RhineTech helpt u ook bij het upgraden en/of redesignen van uw product.

Service en onderhoud
RhineTech zorgt voor uitstekende service tijdens het gehele proces. Wij voeren technische aanpassingen door, controleren machines, voegen nieuwe functionaliteiten toe en zorgen natuurlijk voor het onderhoud van uw machine, apparaat of constructie. Lees meer >>

Rhinetech